Ο διαμεσολαβητικός ρόλος του εκπαιδευτικού στη διευθέτηση αντιπαραθέσεων / συγκρούσεων μεταξύ των μαθητών - Αμπατζόγλου, Αναστασία - Σταύρος (2015)
Η εργασία αναφέρεται στον τρόπο αντιμετώπισης συγκρούσεων μεταξύ των μαθητών από τον εκπαιδευτικό και στη μόρφωση που έχουν πάνω σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας στην εκπαίδευση