Το παιδί στα μυθιστορήματα για παιδιά της Βούλας Μάστορη - Χαλάτση, Χριστίνα - Βύρων Λεωνίδας (2015)
Η εργασία αυτή ασχολείται με τον ρόλο που παίζουν τα παιδιά στα μυθιστορήματα της Βούλας Μάστορη. Αναλύουμε τους χαρακτήρες με βάση κάποιες θεωρίες και μετά τους χαρακτηρίζουμε με βάση αυτές.