Η θεατρική τέχνη ως παιδαγωγική πράξη - Ταντάλου, Σωτηρία (2015)
Συνοπτική παρουσίαση της γέννησης του θεάτρου και της θεατρικής τέχνης.Συμβολή του θεάτρου στη προσωπικότητα των ανθρώπων και των παιδιών. Συμβολή θεατρικού και συμβολικού παιχνιδιού. Ο ρόλος της λογοτεχνίας και του παραμυθιού στο θέατρο.