Εκπαιδευτική αξιοποίηση του διαδικτύου με το μοντέλο των ιστοεξερευνήσεων (WebQuests) - Χαραλάμπους, Μαρίνα (2015)
Στην εργασία αυτή παρουσιάζεται ο σχεδιασμός μιας δικτυακής πύλης για την φιλοξενία ιστοεξερευνήσεων από εκπαιδευτικούς της προσχολικής αγωγής. Επιπλέον παρουσιάζονται ερευνητικά δεδομένα σχετικά με τις αντιλήψεις των φοιτητών για τις ιστοεξερευνήσεις και τις δυσκολίες στον σχεδιασμό τους.