Διατακτική σημασία του φυσικού αριθμού στην προσχολική ηλικία - Παπανικόλα, Ανθή (2015)
Το συγκεκριμένο τεκμήριο αναφέρεται στην έννοια του αριθμού, στην έννοια του διατακτικού αριθμού και στη σκέψη του παιδιού πάνω στους διατακτικούς αριθμούς. Επίσης περιγράφει το σχεδιασμό της έρευνας και τα στοιχεία της μεθόδου που χρησιμοποιήθηκε. Επιπλέον παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της έρευνας, τα συμπεράσματα καθώς και τα σχόλια ανά ερώτημα της συνέντευξης. Τέλος δίνεται η βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε καθώς και το παράρτημα με τις συνεντεύξεις των παιδιών.