Ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας στη σειρά ιστοριών «Δεσποινίς Μάγια» του Τέρενς Μπλάκερ - Μανέττα, Μαριέττα - Γεώργιος (2015)
Πρόκειται για μια εργασία που αφορά πέντε νουβέλες του Τέρενς Μπλάκερ. Στο ερευνητικό κομμάτι της εργασίας εντοπίζουμε τους ρόλους της κεντρικής ηρωίδας και επίσης τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να επιτελέσει τους ρόλους της. Τέλος εντοπίζουμε αποσπάσματα των νουβελών στα οποία υπάρχει μαγικός ρεαλισμός. Ενώ στο θεωρητικό μέρος υπάρχει ένα κεφάλαιο για την φανταστική λογοτεχνία και τον μαγικό ρεαλισμό επίσης ένα άλλο για τα είδη συμπεριφορά των δασκάλων, την τιμωρία ως μέσο διαπαιδαγώγησης, την τηλεόραση και το παιδί, πλοκή και χαρακτήρες και τέλος το υλικό της εργασίας.