Στοιχεία για τις διατροφικές συνήθειες του Mullus Barbatus, με την βοήθεια μηχανοτρατας, ανατολικα της νήσου Λέσβου - Δουφέκα, Ευσταθία (2015)
Απο το Νοτιο-Ανατολικο τμημα της νήσου Λεσβου την περίοδο του Οκτώβρη του 2003 εως τον Μαιο του 2004 με την βοήθεια μηχανότρατας, συλλέχθηκαν άτομα του ειδους του Mullus Barbatus(Μπαρμπούνι) και πραγματοποιήθηκε ανάλυση του στομαχικου τους περιχομένου στο εργαστηριο ιχθυολογίας του τμήματος Επιστημών της Θάλασσας.