Βελτιστοποίηση μεθόδου φασματοφοτομετρικού προσδιορισμού των λιπιδίων - Σαράντου, Σοφία-Μαρία (2015)
Στόχος της πτυχιακή είναι ο προσδιορισμός των λιπιδίων σε επιλεγμένα θαλάσσια μικροφύκη με την εφαρμογή μεθόδων για την γρήγορη αποτίπωση των λιπιδίων.