Υπολογισμός χρόνου ανανέωσης υδάτων σε αλιευτικό καταφύγιο με χρήση μαθηματικών μοντέλων - Χριστοπούλου, Μαρία Ελένη (2015)
Υπολογισμός χρόνου ανανέωσης υδάτων σε αλιευτικό καταφύγιο με χρήση μαθηματικών μοντέλων