Τοξικές ουσίες προτεραιότητας της οδηγίας πλαίσιο για τα νερά (2000/60/EC) - Τσιγκοπούλου, Βασιλική (2015)
Τοξικότητα 33 ουσιών προταιρεότητας που καθορίστηκαν από την ΕΕ για προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων και η στάση της Ελλάδας απέναντι σε αυτή την οδηγία πλαίσιο.