Οργανικά παραπροϊόντα απολύμανσης σε πόσιμο νερό και τρόφιμα - Στράφτη, Χριστίνα - Σπυρίδων (2015)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση των κύριων κατηγοριών οργανικών παραπροϊόντων απολύμανσης στο πόσιμο νερό και στα τρόφιμα.