Χωροχρονική κατανομή των ιχθυών στο στενό της Μυτιλήνης - Σταφυλάς, Δημοσθένης; Δούμπας , Νικόλαος (2015)
Στην παρούσα εργασία γίνεται μια πρώτη προσεγγίση της χωροχρονικής κατανομής των ιχθύων στο στενό της Μυτιλήνης.