Διερεύνηση προτύπων ποικιλότητας και αποτύπωση ενδιαιτημάτων προτεραιότητας στη ΝΑ Λέσβο (θαλάσσια περιοχή Χαραμίδας) - Κυριακοπούλου, Δήμητρα - Αθανασίου (2015)
Στα πλαίσια της παρούσας εργασίας γίνεται μία προσπάθεια διερεύνησης των προτύπων ποικιλότητας και αποτύπωσης ενδιαιτημάτων προτεραιότητας στη Ν.Α. Λέσβο (θαλάσσια περιοχή Χαραμίδας). Διερευνήθηκαν 3 τύποι Βιοκοινοτήτων και μελετήθηκαν 3 τύποι οικοτόπων Κοινοτικού ενδιαφέροντος