Αναγνώριση ωκεάνιων και ατμοσφαιρικών φαινομένων, με χρήση δορυφορικών τηλεπισκοπικών απεικονίσεων ραντάρ συνθετικού ανοίγματος - Βασιλειάδης, Χρήστος (2015)
Στην παρούσα μελέτη σκοπός γίνεται διερεύνηση των δυνατοτήτων που παρεχεί η αντικειμενοστραφής ανάλυση δορυφορικών τηλεπισκοπικών δεδομένων ραντάρ στην ανίχνευση ωκεανογραφικών φαινομένων.