Η ναυτιλία ως παράγοντας θαλάσσιας ρύπανσης: περιπτώσεις στον ελλαδικό χώρο - Γανωτής, Ιωάννης (2015)
Πώς η έντονη ναυτική δραστηριότητα στο θαλάσσιο ελλαδικό χώρο επηρεάζει το θαλάσσιο οικοσύστημα.Περιπτώσεις θαλάσσιων ατυχημάτων στον ελλαδικό χώρο.