Level changes in the Mediterranean Sea and forecast for the 21st century - Semerdzhieva, Teodora (2015)
Μεταβολή της στάθμης της θάλασσας και προβλέψεις για τον 21ο αιώνα στη μεσόγειο. Μηχανισμοί που επηρεάζουν τη στάθμη της θάλασσας. Τρόποι μέτρησης της στάθμης της θάλασσας.Δορυφορικό αλτίμετρο και παλιρροιογράφος.