Τεχνικές προσομοίωσης φυσικών προβλημάτων - Αργυράκης, Πέτρος (2015)
Αυτή η εργασία περιγράφει τις τεχνικές προσομοίωσης κλασικών φυσικών προβλημάτων όπως οι τυχαίοι περίπατοι, τα δίκτυα και η διήθηση μέσω στοχαστικών μοντέλων με τη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού Fortran.