Αναζήτηση του παθογόνου γένους ζυμομυκήτων Cryptococcus σε δένδρα και χώμα - Διάκος, Εμμανουήλ (2015)
Λήφθηκαν περιβαλλοντικά δείγματα κατα την περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου για αναζήτηση του παθογόνου ζυμομύκητα του γένους Cryptococcus. Οι ταυτοποιήσεις δεν έδωσαν θετικά αποτελέσματα για Κρυπτόκοκκο.Εντοπίστηκαν κυρίως σε πεύκα μαύρες ζύμες των ειδών Exophiala dermatitidis και Arthrinium spp.