Έλεγχος ομοιογένειας δειγμάτων αρπαγής και λογισμικών προσδιορισμού κοκκομετρικών παραμέτρων από την παράκτια περιοχή της Μυτιλήνης - Ζαχόπουλος, Κωνσταντίνος; Αγγελίδης, Γρηγόρης (2015)
Έλεγχος ομοιογένειας δειγμάτων αρπαγής και λογισμικών προσδιορισμού κοκκομετρικών παραμέτρων από την παράκτια περιοχή της Μυτιλήνης