Τεχνικά έργα βυθοκόρησης και περιβαλλοντικές επιπτώσεις - Αδαμοπούλου, Μερόπη (2015)
Στόχοι, οργάνωση διαδικασίας και περιβαλλοντικές επιπτώσεις της βυθοκόρησης. Διάθεση και εναλλακτική διαχείριση βυθοκορημάτων. Τύποι βυθοκόρων. Νομοθεσία και υπολογισμός δαπανών και παραγωγής.