Ανταγωνισμός φυτοπλαγκτονικών ειδών σε εργαστηριακές καλλιέργειες - Ρουφικτός, Παναγιώτης (2015)
Η μελέτη του ανταγωνισμού μεταξύ φυτοπλαγκτονικών ειδών και συγκεκριμένα των Phaeodactylum tricornutum,Skeletonema costatum, Tetraselmis sp. και Prorocentrum micans σε εργαστηριακές καλλιέργειες. Αναφορά στους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη του φυτοπλαγκτού και τα είδη του ανταγωνισμού στην φύση!!