Χρονοσειρές εκφορτώσεων και εκτιμήσεις παραγωγής μικρών και μεγάλων πελαγικών ειδών στις ελληνικές θάλασσες (Διερεύνηση πιθανών στατιστικών συσχετίσεων μεταξύ αλιευμάτων και μεταξύ περιοχών) - Τσαμπίρα, Χρυσούλα (2015)
Συλλέχθηκαν και συγκρίθηκαν δεδομένα χρονοσειρών αλιείας για τις ελληνικές θάλασσες από τις βάσεις Eurostat, ICCAT , FAO και ΕΣΥΕ , ΕΤΑΝΑΛ Α.Ε. για 22 πελαγικά είδη και διερευνήθηκαν πιθανές στατιστικές ετεροσυσχετίσεις αυτών (ΕΣΥΕ, ΕΤΑΝΑΛ Α.Ε.) μεταξύ αλιευμάτων και μεταξύ περιοχών