Μορφολογικά χαρακτηριστικά του ψαριού Scorpaena notata απο την βορειοανατολική Λέσβο - Κυριακίδης, Σταμάτης (2015)
Ο σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι μια πρώτη προσπάθεια μελέτης και καταγραφής στον Ελλαδικό χώρο των μορφολογικών χαρακτηριστικών του ψαριού Scorpaena notata , που συλλέχθηκε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Στενού της Μυτιλήνης στα ανατολικά και στα βορειοανατολικά της νήσου Λέσβου με την βοήθεια μηχανότρατας