Ποσοτικοποίηση των ρυπαντικών φορτίων που εκβάλλουν στον κόλπο Καλλονής με χρήση μοντέλου λεκάνης απορροής - Παπαϊωάννου, Ελένη (2015)
Στην παρούσα εργασία εξετάζεται η ποσότητα των ρυπαντικών φορτίων φωσφόρου και αζώτου στην εκβολή του κόλπου Καλλονής,από σημειακές και μη σημειακές πηγές.Η συνεισφορά των θρεπτικών φορτίων στον κόλπο,εκτιμήθηκε με τη χρήση μοντέλου λεκάνης απορροής,που εφαρμόστηκε σε τρία ποτάμια του κόλπου,στην Ποταμιά,στο Βούβαρη και στον Τσικνιά.