Στοιχεία για τις διατροφικές συνήθειες του Scyliorhinus canicula (Linneus, 1758) στο Β.Α. Αιγαίο - Περαρή, Μαρία (2015)
Πρωταρχικός στόχος αυτής της εργασίας είναι η μελέτη των διατροφικών συνηθειών του S.canicula, ανατολικά της Λέσβου, στο στενό της Μυτιλήνης, σε σχέση τόσο με το μέγεθος, όσο και με το φύλο του οργανισμού. Ο δευτερέυον στόχος της εργασίας είναι να αποτελέσει μια τράπεζα πληροφοριών για υπόλοιπες έρευνες καθώς αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αλιείας και αντίστοιχα αποτελούν και οι οργανισμοί με τους οποίους τρέφεται.