Συμβολή στη μελέτη βιοποικιλότητας των Βενθικών βιοκοινοτήτων σκληρού υποστρώματος στην Κάλυμνο (Δωδεκάνησα, Ν. Αιγαίο) - Εργά, Ζηνοβία (2015)
Συμβολή στη μελέτη Βιοποικιλότητας των Βενθικών Βιοκοινοτήτων Σκληρού Υποστρώματος στην Κάλυμνο. Η Δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε με δειγματολήπτη τύπου πλαισίου 50x50cm. Συνολικά αναγνωρίστηκαν 136 είδη Mακροφυκών, Mαλακίων και Σπόγγων. Η Εκτίμηση της οικολογικής κατάστασης της περιοχής πραγματοποιήθηκε με τη χρήση των δεικτών ΕΕΙ-c, Margalef, Shannon- Wiener, Pielou, Simpson, ABC comparison, Cluster analysis και MDS.