Σχέση αιθαλικού άνθρακα και μη εκχυλίσιμου κλάσματος σε επιφανειακά ιζήματα: μια πρώτη προσέγγιση μελέτης - Αδαμοπούλου, Αργυρώ (2015)
Αποτελείται από δυό μέρη το πρώτο αφορά τον οργανικό άνθρακα και το δεύτερο τις συγκεντρώσεις πολυκυκλικών υδρογονανθράκων σε επιφανειακά ιζήματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης.