Επέκταση του υφιστάμενου αντιπροσαμμωτικού προβόλου της μαρίνας Φαλήρου (ΣΕΦ) για την αντιμετώπιση του φαινομένου της στερεομεταφοράς - Δρυμωνάκος, Αλέξανδρος (2015)
Επέκταση του υφιστάμενου αντιπροσαμμωτικού προβόλου της μαρίνας Φαλήρου (ΣΕΦ) για την αντιμετώπιση του φαινομένου της στερεομεταφοράς