Βιοδραστικές ουσίες θαλάσσιων οργανισμών με χρήση στη φαρμακευτική - Πολίτη, Άρτεμις - Απέλια (2015)
Η εργασία αναφέρει βιοδραστικούς μεταβολίτες από θαλάσσιους οργανισμούς που βρίσκουν κάποια χρήση στην φαρμακευτική. Αναφέρονται κάποιες βασικές μέθοδοι απομόνωσης των ουσιών καθώς και η αξιολόγηση της φαρμακευτικής τους δράσης.