Mελέτη των κοινωνικών επιπτώσεων του τουριστικού φαινομένου - Κτανή, Μαρία (2015)
Οι επιπτώσεις του τουρισμού στην κοινωνική συμπεριφορά και στις αξίες.η κοινωνικο-πολιτιστική διάσταση του τουρισμού περιλαμβάνει διαδικασίες αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας μεταξύ διαφόρων κοινωνικών ομάδων με διαφορετικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά.