Ποιότητα του τουριστικού προϊόντος και της τουριστικής υπηρεσίας-μελέτη περίπτωσης σε πέντε ξενοδοχειακές μονάδες - Βάλλας, Μιχάλης (2015)
Στην εργασία αυτή αναλύεται ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα στο χώρο του τουρισμού, καθώς και γίνεται μελέτη περίπτωσης σε πέντε ξενοδοχειακές μονάδες για τον έλεγχο της ποίτητας της τουριστικής υπηρεσίας που προσφέρουν