Ελαστικότητα ζήτησης, θεωρία και μετρήσεις - Τσαγρής, Δημήτρης (2015)
Σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι να εξετάσουμε την θεωρία της προσφοράς και της ζήτησης και τους παράγοντες που την επηρεάζουν στο οικονομικό περιβάλλον.