Ανάλυση της τεχνολογίας "cloud computing" - Κουτσανέλλος, Νικήτας (2015)
Ανάλυση και περουσίαση της υπηρεσίας "CLOUD COMPUTING", καθώς και παράθεση διαφόρων παραδειγμάτων εφαρμογής της υπηρεσίας σε μεγάλες εταιρείες