Το internet marketing και η ένταξή του στο marketing mix της εταιρίας - Σκούλτσος, Σοφοκλής (2015)
Στην πτυχιακή αυτή θα γίνει μία εξέταση όλων των στοιχείων που απαρτίζουν το μάρκετινγκ στο Internet. Αρχικά θα γίνει μια σύντομη αναφορά στα πλεονεκτήματα αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζει. Έπειτα θα αναλυθούν όλα τα βήματα που πραγματοποιεί μια εταιρία κατά την εφαρμογή του Internet Marketing Plan με σκοπό να κατανοηθεί η λειτουργία του και η προσφορά του σε ολόκληρο τον τομέα του μάρκετινγκ. Στη συνέχεια θα αναλυθεί εκτενώς η online διαφήμιση. Επιπλέον γίνεται αναφορά στην κατασκευή μιας επιτυχημένης ιστοδελίδας και στο νομικό πλαίσιο που περιβάλλει το ηλεκτρονικό μαρκετινγκ αλλά και γενικότερα το ηλεκτρονικό εμπόριο. Τέλος μετά την αναφορά στην Ελληνική πραγματικότητα και σε περιπτώσεις ιστοσελίδων κλείνει η παρουσίαση του Internet Marketing