Έρευνα καταναλωτών για την διαδικτυακή διαφήμιση στο νομό της Χίου - Σουσούρη, Αθηνά - Δημήτριος (2015)
Στη συγκεκριμένη πτυχιακή παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της έρευνας στον τομέα της διαφήμισης και θα προβληθούν οι αντιλήψεις και ο βαθμός ικανοποίησης των χρηστών του διαδικτύου όσον αφορά την Διαδικτυακή διαφήμιση.