Ο ρόλος του τουρισμού και η εξέλιξη της τουριστικής πολιτικής στην Ελλάδα, όπως διαμορφώνονται μέσα από τη σύγχρονη οικονομική συγκυρία: διατύπωση απόψεων και προτάσεων για την βελτιστοποίηση της απόδοσης του τουρισμού - Ραβαζούλα, Σταυρούλα - Βασίλειος (2015)
-