Δημιουργία ηλεκτρονικού περιβάλλοντος ηλεκτρονικής εκμάθησης - Μπίθας, Γεώργιος (2015)
Η εργασία αυτή είναι μια προσπάθεια δημιουργίας ασύγχρονης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.Έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό πριβάλλον το οποίο να τραβήξει την προσοχή του φοιτητή