Νέοι της ελληνικής περιφέρειας: η σχέση τους με το ηλεκτρονικό εμπόριο - Σπανορήγα, Γεωργία Μαρία (2015)
Η παρούσα εργασία αναφέρεται στη σχέση των νέων με το ηλεκτρονικό εμπόριο, την ανάλυση βάσει ερωτηματολογίου, τα αποτελέσματα και τα γραφήματα