Ανασχεδιασμός επιχειρηματικών διαδικασιών (Business process re-engineering - BPR), η περίπτωση της ΔΕΥΑΧ - Ηλίας, Τσιάβος (2015)
Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να βοηθήσει στην οριοθέτηση της έννοιας του BPR. Παρουσιάζονται οι σκοποί του, τα κριτήρια επιτυχημένης εφαρμογής του, οι φάσεις υλοποίησης του και τα αναμενόμενα οφέλη από την εφαρμογή του συγκεκριμένου διοικητικού εργαλείου.Επίσης,παρουσιάζεται εν συντομία η επιχειρησιακή δραστηριότητα της δημόσιας επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης της Χίου.