Εντοπισμός προβλημάτων και πρόταση λύσεων σε επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας στο Β. Αιγαίο - Σακουλάς, Βασίλειος (2015)
Η παρούσα εργασία έχεις ως κύριο σκοπό να αποτυπώσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας.