Η κουλτούρα ως στοιχείο διαμόρφωσης των σχέσεων μεταξύ συνεργαζόμενων επιχειρήσεων: η περίπτωση του franchising - Ίτσιος, Παναγιώτης (2015)
Η κουλτούρα ως στοιχείο διαμόρφωσης των σχέσεων μεταξύ συνεργαζομένων επιχειρήσεων – Η περίπτωση του Franchise», που υποδηλώνει και το σκοπό της, τη μελέτη, δηλαδή της περίπτωση επιλογής χρήσης franchising από τους επιχειρηματίες τους ίδιους και πως η κουλτούρα διαμορφώνει και επηρεάζει τις σχέσεις των δύο μερών .