Οι κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες που προσδιορίζουν την εγκληματικότητα στην Ελλάδα - Πιτροπογιαννάκης, Αλέξανδρος (2015)
Με ποιο τρόπο και σε ποιο βαθμό επιδρούν οι σύγχρονοι οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες που επικρατούν σήμερα , στην διαμόρφωση της εγκληματικότητας στην Χώρα μας.