Σχεδιασμός ηλεκτρονικών υπηρεσιών με συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα - Γαλούσης, Αχιλλέας (2015)
Ο ιστοτοπος http://www.ba.aegean.gr/site2/ είναι ένας δικτυακός τόπος ο όποιος αναφέρεται αποκλειστικά στους καθηγητές του πανεπιστήμιου Αιγαίου της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Όταν ένας καθηγητής βρεθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του πανεπιστήμιου Αιγαίου πρέπει να εισάγει το δικό του username και password για να βρεθεί στο http://www.ba.aegean.gr/site2/. Η όψη του συγκεκριμένου ισότοπου είναι σαφώς επηρεασμένη από τα χρώματα του πανεπιστήμιου Αιγαίου καθώς επικρατεί το μπλε στοιχειό. Πρόκειται για ένα χώρο όπου μπορούν μέσα από forums, quick links και άρθρα να ενημερώνονται σχετικά με θέματα του πανεπιστημίου, της σχολής αλλά και για άλλα χρήσιμα θέματα. Ειδικότερα μπορούν να ενημερωθούν μέσω ανακοινώσεων από όλα τα blogs των πανεπιστήμιων του Αιγαίου, για θέματα οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά αλλά και διεθνή μέσα, για διεθνή συνέδρια από quick links αλλά μπορούν επίσης να κλείσουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και να μάθουν τον καιρό σε περίπτωση που θέλουν να ταξιδέψουν. Είναι φανερό ότι ο ιστοτοπος www.ba.aegean.gr/site2 το όποιο είναι φτιαγμένο για τους καθηγητές αποτελεί ένα συνονθύλευμα πληροφοριών και ιστοσελίδων το όποιο μπορεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες είναι μαζεμένες και εξοικονομεί αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο τους.