Ανάλυση χρηματοοικονομικών ακινήτων με την χρήση παράγωγων εργαλείων - Βλάχος, Θοδωρής (2015)
Ανάλυση των εννοιών της ακίνητης περιουσίας, των παράγωγων εργαλείων όπως και του συνδιασμού τους ώστε να προκύψει ένας υπολογισμός των χρηματοοικονομικών εφαρμογών πάνω στα ακίνητα. Εφαρμογή τους στον παγκόσμιο χάρτη αλλά και στην Ελλάδα όπως και παρόμοιες εφαρμογές άλλων παράγωγων στην Ελλάδα. Τέλος επηρεασμός από την οικονομική κρίση του 2009 και των μεταβολών στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια οικονομια.