Εσωτερικός έλεγχος και εταιρική διακυβέρνηση: εφαρμογή στον Όμιλο ΕΤΕ - Χόνδρος, Διομήδης (2015)
H εργασία πραγματεύεται την ανάλυση των εννοιών του εσωτερικού ελέγχου και της εταιρικής διακυβέρνησης με εφαρμογή στον Όμιλο ΕΤΕ Α.Ε.