Στρατηγικές προβολής και επικοινωνίας για διεθνείς αγορές : μελέτη περίπτωσης: Kellogg’s - Πήλιου, Ελευθερία (2015)
Ανάλυση διάφορων στρατηγικών προβολής και επικονωνίας για διεθνείς αγορές με παραδείγματα καθώς και ένα Case Study για εφαρμογή της θεωρίας.