Σύγχρονη και παραδοσιακή κοστολόγηση - Καραγιάννη, Αθανασία (2015)
Στην παρούσα εργασία γίνεται αναφορά στη σύγχρονη και παραδοσιακή κοστολόγηση, αλλά και στους τύπους κοστολόγησης στην καθεμία και στις κύριες διαφορές τους.