Αποτελεσματικότητα αγορών και μέθοδος των επιχειρηματικών συμβάντων (event study) στην Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Μάλτα, Λουξεμβούργο, Σλοβενία και Εσθονία και στη συναλλαγματική ισοτιμία EUR/ USD. - Κοσμίδης, Θωμάς (2015)
Η παρούσα εργασία ασχολείται με το αν επηρέασε η ανακοίνωση για υποχρεωτική εισφορά καταθέσεων στην Κύπρο τις Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Μάλτα, Λουξεμβούργο, Σλοβενία και Εσθονία και τη συναλλαγματική ισοτιμία EUR/ USD.