Σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης δήμου Μονεμβασιάς - Χαράμης, Ευάγγελος (2015)
Πρόκειται για μια πτυχιακή εργασία, στην οποία παρουσιάζεται ένα σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μονεμβασιάς. Στο σχέδιο αυτό περιλαμβάνεται η παρουσίαση και η ιστορία του δήμου καθώς επίσης και η εκτελεστική σύνοψη που περιλαμβάνει το σκεπτικό του σχεδίου και το σχέδιο υλοποίησης. Ο στόχος της εργασίας που δεν είναι άλλος από την εμφανή ανάπτυξη του δήμου Μονεμβασιάς στον τουριστικό τομέα, επιτυγχάνεται μέσω μιας σειράς ερωτημάτων-απαντήσεων που είναι οι εξής:Που βρισκόμαστε τώρα, που θα επιθυμούσαμε να βρεθούμε, πως θα φτάσουμε εκεί, πως θα εξασφαλίσουμε ότι θα φτάσουμε εκεί και πως γνωρίζουμε στο τέλος αν φτάσαμε εκεί.