Στρατηγικές μάρκετινγκ της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου - Φιστούρη, Μαρία (2015)
Αυτή η πτυχιακή εργασία παρουσιάζει την Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου στο σύνολό της. Αναλύονται ζητήματα όπως: το κύκλωμα εμπορίου και παραγωγής, ποια προιόντα παράγει, ποια μέρη προμηθεύει, ποιοι είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι, ποιο είναι το δίκτυο πελατών, ποια είναι τα εργαλεία προβολής, τι είναι τα Μastihashop και γιατί δημιουργήθηκαν, οι εισαγωγές και οι εξαγωγές, η τιμή της μαστίχας για το έτος 2004, η έκθεση πεπραγμένων της χρήσης 2004, σχέδια για το μέλλον.